fredag 2 oktober 2015

Balkonghäng

Tyvärr tog jag inga "förebilder" på balkongen. En balkong på ca 2,5 kvm som tidigare använts som vädringsbalkong. Ett brännhett plåttak täckte balkonggolvet vilket gjorde det omöjligt att gå ut barfota. Minns när jag var ca 10 år och fick nässelutslag till följd av en allergisk reaktion, och var hemma hos mormor och morfar. Jag fick då springa ut halvnaken på balkongen på kvällen för att svalka allt kli.
Utöver det har jag nog aldrig varit på balkongen.
Men i sommar var det annorlunda. Min pappa la ett trädäck  och jag fick ärva en liten cafégrupp av min lillebror som precis fick plats. Om det var jag själv eller min mamma som ställde ut 245678 stycken pelargoner där också, låter jag vara osagt.

Men som sagt, inga förebilder utan enbart "balkonghängs-foton" från i somras. På vissa av bilderna figurerar även Åsa (den ena halvan i Åsa&Nisse) som tragiskt nog blev överkörd för någon vecka sedan. Livet rullar ju vidare och att ha en katt som får springa ute och inne som den vill och leva ett äkta kattliv så finns ju oftast den risken. Jag hoppas att hon hade en härlig vår och en underbar sommar hos oss trots det korta livet.